NASTRZYKIWARKA DO MIĘSA STRZYKAWKA MARYNOWANIA UNIWERSALNA STRZYKAWKA Strzykawka jest niezbędna podczas przeróżnych prac w kuchni. Praktyczna strzykawka, świetnie sprawdzi się do nakłuwania i marynowania mięs czy napełniania pączków. Precyzyjna skala ułatwia dokładnie odmierzenie potrzebnej ilości płynu. Strzykawka przeznaczona jest do mięs i innych dań w kuchni, przed użyciem należy ją umyć. NIEZWYKLE UŻYTECZNA Strzykawki można używać podczas marynowania mięsa, nabierania oleju spożywczego lub innych płynów do marynat. Specjalna dziurkowana igła pozwala na równomierne rozprowadzenie marynaty wewnątrz mięsa. Pozwala szybko i wygodnie nabrać dowolny płyn i dokładnie odmierzyć jego ilość. Z E S T A W Z A W I E R A: Nastrzykiwarka do mięs Materiał: tworzywo sztuczne, stal nierdzewna Wymiary igieł: Długość ~7,5 cm Średnica zew. igły ~3 mm Wymiary strzykawki: Pojemność według skali: 30 ml Wysokość: 14 cm Szerokość: 8 cm Średnica: 4 cm KAT04701