Dieta kapuściana ma wiele zalet. Nie jest
jednostajna, nie kojarzy się z wyrzeczeniami.
Kapusta, a właściwie kapuściana zupa,
która jest jej podstawą, to tylko jeden z wielu produktów stosowanych podczas
odchudzania. Pozostałe składniki “zupy w kapsułkach” to witaminy i
warzywa, wzmacniające proces zrzucania zbędnych kilogramów.
Zaleta “zupy w kapsułkach” to nie tylko
możliwość szybkiej redukcji masy ciała, ale też wykorzystania motywującego
działania jej szybkich efektów dla zmiany nawyków żywieniowych i stylu życia.
Składniki:
koncentrat z białej kapusty (53,2 %),
żelatyna,
koncentrat cebuli (5,3 %),
koncentrat liści selera (5,3 %),
koncentrat liści pietruszki (5,3 %),
koncentrat
papryki (5,3 %),
niacyna (3,2 %),
nośnik maltodekstryna,
pantotenian wapnia (1,2
%),
stearynian magnezu (substancja przeciwzbrylająca),
barwnik E171,
chlorowodorek tiaminy (0,33 %),
ryboflawina (0,28 %), biotyna (0,03 %).
Składniki w dawce dziennej (= 1 kapsułka)
300 mg koncentratu z białej kapusty,
30 mg koncentratu cebuli,
30 mg koncentratu liści selera,
30 mg koncentratu liści pietruszki,
30 mg koncentratu papryki,
18 mg niacyny (100% RDA),
6 mg kwasu
pantotenowego (100% RDA),
1,6 mg witaminy B2 (100% RDA),
1,4 mg witaminy B1 (100% RDA),
150 mcg biotyny (100% RDA).
RDA = zalecana dawka dzienna
Sposób użycia:
1 x dziennie 1 kapsułka, popić wodą.