Maca odżywia organizm, jednocześnie utrzymując jego równowagę wewnętrzną. Preparat zawiera około 10% białka, a także cenne nienasycone kwasy tłuszczowe. Kompleks witamin A, C, E pełni rolę antyoksydanta, chroniąc przed szkodliwym działaniem wolnych rodników, co zapobiega przedwczesnemu starzeniu się organizmu. Chrząstka rekina jest źródłem substancji budulcowych zarówno układu kostnego (wapń i magnez), jak i tkanki łącznej, która wchodzi w skład ścięgien, więzadeł oraz stawów. Wzbogacenie diety o chrząstkę rekina może wspomóc regenerację aparatu ruchu po wysiłku. Substancje o działaniu odżywczym i/lub fizjologicznym: Sproszkowany korzeń maki (Lepidium meyenii Walp.), premiks antyoksydacyjny (beta-karoten, wit. E i C), chrząstka rekina. Sposób użycia: 2 razy dziennie po 1 kapsułce, po posiłku.