Wiadomość zostanie przekazana do firmy po zaakceptowaniu jej przez naszego administratora.
Las Huberta - Polska dziczyzna z polskich lasów.
Już od ponad 10 lat specjalizujemy się w skupie i przerobie zwierzyny łownej. Zbudowaliśmy prężną sieć skupu dziczyzny przy kołach łowieckich i stale ją rozwijamy. Zapewniamy najwyższe standardy działamy w systemie HACCP zapewniając idealne warunki sanitarno weterynaryjne w sieci skupu zwierzyny łownej jaki i w zakładzie produkcyjnym. Oferujemy naszym klientom elementy: z jelenia , daniela ,dzika i sarny
oraz tusze – zając, bażant, przepiórka ,dzik, jeleń, sarna, daniel.
Jakość naszych produktów spełnia najwyższe wymogi UE potwierdzone certyfikatami umożliwiające eksport naszych produktów na rynki unijne .
Mięso z dziczyzny dostępne w postaci elementy – dzik , jeleń , daniel, sarna , skoki z zająca
Tusze –dzik , jeleń , daniel , sarna , zając , bażant , przepiórka
W 2015 r powstał zakład produkcji wędlin z dziczyzny a celem firmy jest promowanie zdrowej i ekologicznej żywności gdzie pomagają nam w tym staropolskie receptury,Wędliny z dziczyzny przedstawione w ofercie Las Huberta są produkowane według staropolskich receptur, które doprawiamy tylko naturalnymi przyprawami poddając długim procesom dojrzewania , powolnemu wędzeniu zimnym dymem czy też leżakowaniu w celu uzyskania wyjątkowych walorów smakowych.
W procesie produkcyjnym nie wypełniamy naszych produktów białkiem czy błonnikiem , czyli substancjami , które zatrzymują wodę nie używamy konserwantów oraz sztucznych aromatów.
Cały asortyment naszych wędlin charakteryzuje się najwyższą jakością , które produkowane są według staropolskich receptur
• doprawiane tylko naturalnymi przyprawami
• Długi okres dojrzewania lub leżakowania
• Naturalny proces tworzenia
• Brak sztucznych konserwantów oraz sztucznych aromatów
• wyjątkowy smak i zapach
• długi okres przydatności do spożycia
• Certyfikat UE umożliwiający eksport naszych produktów na rynki unijne .
• Certyfikat HACCP
• Zwierzyna pozyskiwana z stref wolnych od ASF
Nasze wędliny występują w wersji :
• w całości/kg
• połówki/kg
• ćwiartki/kg