NÓŻ STRUNOWY DO CIĘCIA CIASTA TORTU BISZKOPTU DZIĘKI NIEMU ZROBISZ IDEALNY TORT Bardzo przydatne narzędzie do równego przecinania biszkoptów. Wystarczy ustawić pożądaną wysokość i przeciąć biszkopt – zawsze równo i bez uszkodzonych krawędzi. POZWALA NA CIĘCIE BISZKOPTU O ŚREDNICY DO 26 CM Końce ramy zabezpieczone zostały gumową antypoślizgową powierzchnią, zapewniająca stabilność. Rama natomiast została wyprofilowana tak, aby łatwo i wygodnie leżała w dłoni podczas krojenia. Dzięki cienkiemu drutowi wyrównywanie i krojenie ciasta jest bardzo proste. Wystarczy kilka przesunięć struną wzdłuż ciasta, by podzielić go na idealne części. Zastosowana technika zmniejsza także ilość okruchów, dzięki czemu każdy tort od tej pory będzie idealnie równy i łatwiejszy w dekoracji. Z E S T A W Z A W I E R A: Nóż strunowy Wysokość: 16 cm Długość: 31 cm Ilość strun: 2 Długość struny: 28 cm KAT02730